Erciş, Mehmetçiğin Yanında

Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Operasyonu'na destekte bulunmak amacıyla Belediyemiz tarafından kampanya başlatıldı.
Afrin'de devam eden ve Mehmetçiğimizin kahramanca savaştığı Zeytin Dalı Operasyonu'na bir destekte Belediyemizden geldi. Operasyona katılan askerlerimize destekte bulunmak ve Erciş halkının Mehmetçiğe olan vefa borcunu ödemek amacıyla kampanya başlattık. Halkımızın gönlünden kopan desteklerini Afrin'e ulaştıracağımız kampanyaya tüm hemşerilerimizin büyük desteklerini bekliyoruz.

MEHMETÇİĞİMİZE NASIL DESTEKTE BULUNABİLİRİM?
- Halkımız, Belediyemize ait Turanlar Sokak'ta bulunan depoya ihtiyaç malzemesi desteklerini getirebilirler.
- Mehmetçiğimize ulaştırılmak üzere el dokuması eldiven, atkı, çorap; iç çamaşır, termal giyecekler v.b. ihtiyaç malzemelerini teslim edebilirler.
- Kampanya süresi 29 Ocak 2018 Pazartesi - 02 Şubat 2018 Cuma tarihleri arasında geçerlidir. 03 Şubat 2018 Cumartesi sabah saatlerinde Belediyemize ait araçlar kampanya süresince toplanan ihtiyaç malzemelerini Afrin'e ulaştırmak üzere yola çıkacaktır.