Şoförler Odası Başkanlığı'ndan Belediye Başkan Vekilimiz'e Ziyaret

Erciş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına yeniden seçilen Hüsamettin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Şirin Yaşar'ı makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz Ocak ayında seçimleri yapılan ve yeniden başkanlığa seçilen Erciş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsamettin Çelik, ilk ziyaretlerinden birini Belediyemize gerçekleştirdi. Çelik ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Belediye Başkan Vekilimiz Yaşar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. İlçemizde Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaların değerlendirilmesi, yapılacak projeler ile Erciş Şoförler ve Otomobilciler Odası çalışmalarının görüşüldüğü ziyaret karşılıklı başarı dileklerinin ardından sona erdi.