Tüm Kadınlarımızın "8 Mart Kadınlar Günü" Kutladık

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçemizde çeşitli etkinlikler ve gül dağıtımı yaptık.
Gün kapsamında ilçemiz Adnan Menderes Mahallesi (Yukarı TOKİ) Kadın Toplum Merkezinde düzenlenen programa katılan Erciş Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Şirin YAŞAR, tüm kadınlara birer gül ve karanfil hediye ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladı. İlçemizde Belediye ve Kaymakamlık olarak kadınların hakkettiği değeri görebilmesi açısından çeşitli etkinlikler ve projeler gerçekleştirdiklerini belirten Yaşar, "Kaymakamlık olarak ilçemizin çeşitli noktalarında Kadın Toplum Merkezleri ve Aile Danışma Merkezleri ile kadınlarımızın toplumsal statülerini arttırabilmek amacıyla etkinlikler ve kurslar düzenliyoruz. Belediye olarak geçen yıl açtığımız Kadın ve Aile Plajı'nın yanı sıra kadınlara yönelik seminerler ve programlarla kadınlarımızın toplumumuzda hak ettiği değeri kazanmasını amaçlamaktayız. İnşallah çalışmalarımız artarak devam edecektir." şeklinde konuştu.
Ayrıca, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, ilçemizdeki kurumlarda çalışan kadınlara ve çarşı merkezinde karşılaştığımız bayanların ve Rehabilitasyon merkezindeki bayanların Erciş Belediyesi olarak günlerini kutlayarak gül hediye ettik.