Şehit Ailelerimizi ve Gazilerimizi Unutmadık

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Erciş Belediyemiz tarafından ilçemizdeki şehit ailelerimiz ve gazilerimiz onuruna program düzenlendi.
Erciş deprem Şehitleri Öğretmenevi’nde düzenlediğimiz programa Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Şirin Yaşar, eşi Fatma Tutkun Yaşar, İlçe Garnizon Komutanı Albay Kamil Tumba, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Geçeci, ilçemizdeki kurum ve daire amirleri, gaziler ve şehit aileleri katıldı.
Düzenlenen öğlen yemeğinin ardından katılımlarından dolayı tüm şehit ailelerimize ve gazilerimize şükran duygularını ifade eden Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Şirin Yaşar ve eşi Fatma Tutkun Yaşar, günün anısına şehit ailelerimize ve gazilerimize çeşitli hediyeler takdim etti.