Acil Yatalak Hastalar İçin Yol Yaptık

Erciş Belediyemiz tarafından ilçemiz Yeşilova ve Yukarı Işıklı Mahallerinde hastaneye ulaşımda sıkıntı yaşayan acil yatalak hastalar için bağlantı yolu açtı.
Belediyemiz bahar mevsiminin başlamasıyla birlikte ulaşımda sıkıntılar oluşturan yollarda acil durum kapsamında stabilize çalışmaları yapıyor. Çalışmalar kapsamında Keklikova, Deliçay, Ergücü, İncesu (Süleyman Mezrası), Aşağı Göze, Salihiye Mahallesi Akyol Tepesi ve Eco'nun Deresi Mevkii, Çelebibağı ve Yeşilova Mahalleri ara sokaklarda stabilize yol çalışmalarımız devam ediyor.
Ayrıca, Belediyemiz Makina İkmal Müdürlüğü ekipleri tarafından acil ve yatalak hastalar için evleri ile ana yollar arasında ulaşım sıkıntısı yaşanan güzergahlarda stabilize çalışmaları yapılarak hastaların rahat bir şekilde hastaneye ulaşım yapabilmeleri de sağlanmaktadır. Söz konusu çalışmalar kapsamında Ağır Engelli Sağlık Raporları bulunan Yeşilova Mahallesi ile Yukarı Işıklı Mahallesindeki yatalak hastalar için evlerinin önünden anayola kadar stabilize bağlantı yolu yapılmıştır.