Bahar Dönemi Çevre Temizlik ve Düzenleme Çalışmalarımız Sürüyor

Belediyemiz tarafından halkımızın dinlenme ve gezme mekânlarında çevre temizliği, düzenleme ve yeşillendirme çalışmaları yapılıyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından Sahilyolu ve Kadın-Aile Plajı başta olmak üzere ilçemizin birçok noktasında hummalı çalışmalarımız devam ediyor. Söz konusu çalışmalar kapsamında Sahilyolu’nda çevre temizliği, yeşillendirme, çöp konteyneri bırakılması, kamelya yapımı, Çelebibağı Kadın ve Aile Plajı’nda çevre düzenleme ve yeşillendirme çalışmaları, Vanyolu Caddesi’nde duvar boyama ve temizlik çalışmaları, Adnan Menderes Mahallesi kapalı semt pazarı civarı çevre düzenlemesi ve genel temizlik çalışmalarının yanı sıra birçok bölgede çevre düzenleme ve temizlik faaliyetleri yürütülmektedir. Halkımızın sürekli kullandıkları bu mekânları temiz, modern ve ferah bir şekilde düzenleyerek en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.