Kent Güzelleştirme Çalışmalarımız Devam Ediyor

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde ilçemizin yaşanabilir bir kent seviyesine gelmesi için çalışmalarımız devam ediyor.

2018 Bahar Sezonu ile birlikte ilçemizin yaşanabilir kent seviyesine getirilmesi; yeşili, temizliği ve dinlenme alanları ile değişen ilçemizin yeni yüzü olan sosyal alanlarımızda hummalı çalışmalarımız devam ediyor. Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde 2018 Bahar Sezonu ile birlikte ağaç dikimi ve yeşillendirme çalışmaları, kaldırım ve caddelerde temizlik, boyama ve düzenleme çalışmaları, zararlı böcek ve kötü kokulu alanlarda ilaçlama ve temizlik çalışmaları, Çelebibağı Kadınlar ve Aile Plajında plaj voleybol alanı tavsiye ve düzenleme çalışmaları, Sahilyolu’nda kamelya ve dinlenme alanlarının yapılmasının yanı sıra ilçemiz genelinde birçok çalışmalar yapılıyor. İlçemizin yaşanabilir bir kent seviyesine gelmesi ve daha güzel bir Erciş için çalışmalarımız büyük bir hızla devam edecek.