Van Valimiz Sayın Zorluoğlu İlçemizi Ziyaret Etti

Van Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat Zorluoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere ilçemize geldi.

Erciş Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Şirin Yaşar tarafından karşılanan Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu, ilk olarak Ulupamir Mahallesinde Kırgız asıllı vatandaşlarımızla bir araya geldi. Burada düzenlenen programlara katılan Valimiz Sayın Zorluoğlu daha sonra onuruna verilen öğle yemeği için Erciş Öğretmenevine geçti. Burada, 2016 yılında Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit olan Osman Kaya’nın babası Alaattin Kaya’ya devlet övünç madalyası takdim eden Vali Zorluoğlu, daha sonra Çınarlı Mahallesinde Afrin Şehidimiz Rıdvan Çevik’in Ailesi ile geçtiğimiz günlerde Şırnak Kuyutepe üs bölgesine PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan Muğdat Çelik’in ailesini ziyaret etti. Buradaki ziyaretlerinin ardından Balık Bendi alanında Erciş Belediyemiz ve Van Büyükşehir Belediyesi organizesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Van Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat Zorluoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte ilçemizden ayrıldı.