RAMAZAN AYINDA KALDIRIM İŞGALLERİNE İZİN VERİLMEYECEKTİR

Geçtiğimiz Ramazan aylarında özellikle iftar sonrasında kaldırımlarda kurulan çay ocağı, semaver, masa, sandalye, kürsü, stant gibi kaldırımları işgal eden ve yaya yürüyüşüne engel olan unsurlara bu Ramazan ayında izin verilmeyecektir.
Kaldırımlara rastgele bırakılan bu engelleyici durumlar için geçen Ramazan ayında başta bayanlar olmak üzere birçok vatandaşımız Belediyemize müracaatta bulunmuştu. Kaldırımları rahatça kullanamadıklarını belirten vatandaşlarımız bu işgallerin kaldırılmasını talep etmişti. Bu yıl Ramazan ayında tekrar aynı nahoş ortamın yaşanmaması için Belediyemiz tarafından, kaldırımlarda kurulan çay ocağı, semaver, masa, sandalye, kürsü, stant gibi yaya yürüyüşüne engel olan işgallere izin verilmemesi kararlaştırılmıştır. Kaldırımlarda yürüyen başta bayanlar olmak üzere tüm vatandaşlarımızın rahatı için aldığımız bu karara tüm esnaf vatandaşlarımızın riayet etmesi, uymayanlar hakkında gerekli ceza işlemlerinin uygulanacağını belirtiriz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur…