Gölağzı Arıtma Tesisinin Açılışı Yapıldı

İlçemiz Gölağzı Mahallesi'nde bulunan Atık Su Arıtma Tesisi'nin açılışı Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın telekonferans ile katıldığı programda açılışı gerçekleştirildi.

Dünya Çevre Günü kapsamında daha temiz bir çevre ve daha temiz bir Van Gölü için tamamen modern ve son sistem tekniklerle kurulan Gölağzı Mahallesi Atık Su Arıtma Tesisi'nin açılışı yapıldı. Tesis içinde yapılan açılış programına Van Vali Vekili Mehmet Parlak, Erciş Kaymakam Vekili Meral Uçar, AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Van Büyükşehir Belediyesi ve VASKİ yetkilileri ile vatandaşlarımız katıldı. Dünya Çevre Günü kapsamında açılışı yapılan arıtma tesisinin açılışını programa telekonferans ile bağlanan Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım yaptı. Başbakanımızın Atık Su Arıtma Tesisinin ilçemize hayırlı olması dileklerinde bulundu.