Parke Taşı Çalışmalarımız Devam Ediyor

2018 bahar sezonu ile birlikte startını verdiğimiz parke taşı çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor.

İlçemiz merkez ve kırsal mahallerinde devam eden çalışmalar kapsamında ana yollara açılan bağlantı yollarını kilitli parke taşı ile döşüyoruz. Yaptığımız çalışmalar kapsamında Vanyolu Mahallesi Çiçek Sokak, Kocapınar Mahallesi Afet Konutları bağlantı yolu tamamlanırken Salihiye Mahallesi Yılmazlar Sokak ile kanal boyu bağlantı yolu, Örene Mahallesi mahalle içi ile Aselsan İlkokulu arası bağlantı yolunda çalışmalarımız devam etmektedir. Ayrıca, Tekevler Caddesi renkli parke taşı kaldırım çalışmaları ile Zeylan Caddesi'nin devamı olan Beyazıt Mahallesi renkli parke taşı kaldırım çalışmalarımız da devam etmektedir.