101 Okul 101 Kütüphane Projemizde Final

Erciş Belediyemiz ve Erciş Kaymakamlığı bünyesinde ilçemizde kütüphanesiz okul kalmaması amacıyla başlattığımız 101 Okul 101 Kütüphane Projemiz, büyük bir başarıyla final yaptı.
İlçe merkez ve bağlı mahallerimizde kütüphanesiz okul ve öğrenci kalmaması sloganıyla yola çıktığımız projemizde 104 adet kütüphaneyle final yaptık. İlçemizdeki STK'lar, işadamları, kitap severler ile gurbetteki hemşerilerimizin de destekleriyle büyüyen projemiz ile birçok okul ve öğrenci kütüphanesine kavuştu. Özellikle 12 okulumuza yaptığımız ay-yıldız formlu kütüphanelerimiz ayrı bir dikkat çekti. Diğer 92 okulumuza ise kitaplık şeklinde yaptığımız kütüphaneler ile de öğrencilerimizin bilgi dağarcıklarına geliştirmelerine yardımcı olduk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bilgili ve başarılı bireyler olarak yetişmeleri amacıyla Erciş Belediyesi olarak çalışmalarımız devam edecek.