Belediyemizden Muay Thai Sporcularına Destek

2-12 Ağustos 2018 tarihlerinde Tayland'ta düzenlenecek olan Dünya Muay Thai Şampiyonası'na katılacak olan Ercişli sporcularımıza Belediyemiz tarafından destekte bulunuldu.
Daha önce de birçok spor dalında ilçemizin gençlerimize destekte bulunan Belediyemiz, Muay Thai sporcularını da unutmadı. Dünya şampiyonası öncesinde 10 günlük kamp süresince Erciş Belediye Spor Tesislerini açarak sporcularımıza tam destekte bulundu.
Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Şirin Yaşar'a şükran duygularını ifade eden Muay Thai Milli Takım Antrenörü Sinan Ağlar, 2016 yılında Dünya şampiyonu olarak döndükleri Tayland'tan tekrar altın madalya ile dönmek için yoğun bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini belirtti.