Kilitli Parke Taşı Yol Çalışmalarımız Devam Ediyor

2018 Bahar sezonu ile birlikte startını verdiğimiz kilitli parke taşı yol çalışmalarımız devam ediyor.
İlçemizin mahalle aralarında vatandaşlarımızı yazın toz, kışın çamur sıkıntısından kurtarmak amacıyla kilitli parke taşı yol çalışmalarımız devam ediyor. Şu ana kadar Kocapınar Mahallesi Afet Evleri yolu, Salihiye Mahallesi Yılmazlar Sokak ve Kanal Yolu bağlantı yolları, Haydarbey Mahallesi Sağlık Ocağı ve Haydarbey İlkokulu arasındaki bağlantı yolu tamamlanırken Sahilkent (Aşağı TOKİ) Mahallesi ara sokaklar, Kocapınar Mahallesi Şehit İdris Meydan Çok Programlı Lisesi mevkii ve ara sokaklar, Örene Mahallesi mahalle içi ile Aselsan İlk ve Ortaokulu ara sokak ve bağlantı yolunda çalışmalarımız devam etmektedir.