Belediyemiz BSK Asfalt Kaplama Çalışmalarının Startını Verdi

Geçen yıl ilçemizin Vanyolu, Sahilyolu caddeleri başta olmak üzere birçok güzergahtaki yolu 183 Bin 400 Ton BSK sıcak asfalt ile asfaltlayan Belediyemiz, 2018 sezonunda Asfalt Kaplama çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.
2018 sezonunda BSK Asfalt Kaplama çalışmalarımıza Salihiye Mahallesi Akyol Mevkii, Vanyolu Caddesi ile Tekevler Caddesi'ni birbirine bağlayan ara caddeler, Vanyolu Parkı çevresi, Camiikebir Mahallesi Alaattin Sucular Caddesi, Van-Ağrı Karayolu ile Zeylan Caddesi'ni birbirine bağlayan Karayolları Erciş Şube Şefliği yolu ile başladık. Ayrıca, devam edecek olan çalışmalarımız kapsamında Kışla Caddesi, Şehit Muhtar Şefik Doğu Caddesi, Alkanat Caddesi, Tekevler Mahallesi mahalle içi ile 2. Etap Sahilyolu bağlantı güzergahı, Gölağzı Mahallesi yolu, Alkanat Mahallesi Yağarlar Sokak'ta da BSK Asfalt Kaplama çalışmalarımız yapılacaktır. Halkımıza hayırlı olsun.