Temiz Bir Erciş İçin Ekiplerimiz Görev Başında

Erciş Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan işçilerimiz temiz ve yaşanabilir bir Erciş için görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyor.
Belediyemiz bünyesinde 22 çöp kamyonu ve 98 temizlik işçisi ile birlikte 7/24 çift vardiyalı olarak görev yapan ekiplerimiz ilçemizde girilmedik sokak, cadde bırakmıyor. Çöp konteynerlerinde biriken çöpleri, çöp kamyonları ile düzenli bir şekilde alarak sokak ve caddelerimizi kötü kokudan arındıran ve temiz bir Erciş için görev yapan işçilerimiz görevlerini layıkıyla yerine getiriyor. Bu konuda ekiplerimize yardımcı olmak amacıyla vatandaşlarımızın çöplerini yerlere atmamalarını, sokak aralarında çöp biriktirmemelerini istirham ediyoruz. Hep birlikte temiz ve yaşanabilir bir Erciş için el ele verelim.