Atakan Çelik Caddesi’ni Asfaltladık

2018 yaz sezonu ile birlikte startını verdiğimiz BSK Asfalt kaplama çalışmalarımıza Atakan Çelik Caddesi ile devam ediyoruz.
Daha önce Salihiye Mahallesi Akyol Mevkii, Vanyolu Caddesi Sondaj Sokak ve DSİ Sokak, MED Tıp ara cadde, Tekevler Caddesi Beşyol Mevkii ile Vanyolu Caddesi bağlantı yolu, Vanyolu Parkı çevresi, Camiikebir Mahallesi Alaattin Sucular Caddesi ve Yağarlar Sokak, Karayolları Erciş Şube Şefliği yolu ile başlangıç yaptığımız son sistem BSK Asfalt kaplama çalışmalarımıza Atakan Çelik Caddesi ile devam ediyoruz. Van-Ağrı karayolu Yıldırım Kavşağı ile Vanyolu Caddesi Saat Kulesi arasındaki güzergâhı kapsayan caddemiz Vergi Dairesi Müdürlüğü, PTT Erciş Şubesi ve İlçe Halk Kütüphanesinin de bu caddede bulunmasından dolayı oldukça yoğun kullanılan bir cadde konumunda bulunuyor. Ayrıca, devam eden çalışmalar kapsamında Şehit Muhtar Şefik Doğu Caddesi, Kışla Caddesi, Alkanat Caddesi, Tekevler Mahallesi mahalle içi ile 2. Etap Sahilyolu bağlantı güzergâhı, Tekevler Caddesi Van-Ağrı karayolu bağlantısı olan Petrol Caddesi ve Gölağzı Mahallesi yolu da en kısa zamanda asfaltlanacaktır. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.