İlçemizde Yeni İşyeri Açılışı

Geçtiğimiz yıl Vanyolu Caddesi Vitrin Projesi kapsamında tamamen yenilediğimiz Vanyolu Caddemiz cazibe merkezi olmaya devam ediyor.
Projemizin tamamlanmasıyla birlikte içinde Dünya ve Türkiye çapında ünlü markalarında yer aldığı birçok işyerinin açıldığı Vanyolu Caddemizde son olarak Fly Land çocuk eğlence merkezinin açılışı yapıldı. Açılış programına katılan Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Şirin Yaşar, "11 Eylül 2016 tarihinden önce araçların gitmekte, yayaların yürümekte zorluk çektiği, köstebek yuvasına dönen caddemizde gerçekleştirdiğimiz vitrin projesi kapsamında birçok çalışma gerçekleştirdik. Son sistem ve modern yolları, kaldırımları ve ışıklandırma sistemiyle bu caddemizi cazibe merkezi haline getirdik. Geçen yıldan bu yana içinde ünlü markaların da yer aldığı birçok işletmenin açılışını yaptık. Bugün de yine tanınmış bir marka olan Fly Land çocuk eğlence merkezinin açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben, bu merkezi ilçemize kazandırdığı için İşadamı Sayın Özkan Akdağ Beye teşekkür ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum." şeklinde konuştu.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Belediye Başkan Vekilimiz ve davetliler merkezi gezdi. Davetlilere yapılan ikramların ardından açılış programı sona erdi.