İlçemizdeki Huzur ve Güven Ortamı İnşaat Yatırımlarının Önünü Açtı

Erciş Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalarla birlikte yeniden ayağa kalkan, modernleşen ve gelişen ilçemizde, hakim olan huzur ve güven ortamıyla birlikte birçok alanda olduğu gibi inşaat sektöründe de yeni yatırımların önü açıldı.
11 Eylül 2016 tarihinde devraldığımızda kullanılmaz caddeleri, yolları ve kaldırımları, karmaşaya dönüşmüş alt yapıları, durma noktasına gelmiş sosyal ve kültürel çalışmalarıyla birlikte ilçemiz üzerinde hakim olan kötü ve karamsar ortam yerini yeni atılımlara ve istihdamlara açık, güven ve huzur veren bir ortama bıraktı. Geçen süre zarfında baştan aşağı yenilenen ilçemizde vatandaşlarımız artık geleceğe umutla bakarken işadamlarımız da yatırımlarını Erciş'te yapmaya başladı. Uzun bir süredir durma noktasına gelen inşaat sektörü de bu gelişimden payını aldı. Tekevler Caddesi üzerinde İşadamı Halis Bahçe tarafından yapılan Bahçe Şehir Yaşam Evleri-1 isimli 100 dairelik sitenin temel atma töreni yapıldı. Temel atma töreni için yapılan programa Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Şirin Yaşar ile çok sayıda davetli katıldı. Programda yaptığı konuşmada Erciş'te sürekli yeni yatırımların açılışını yaptıklarını belirten Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Şirin Yaşar, "Bu yatırımlar, gelişmekte ve büyümekte olan ilçemizde işadamlarımızın bu büyüme ve gelişmeye eşlik etmesinin, bir yandan da Erciş'te yeniden yeşeren ümitlerin ve geleceğe dair oluşan güven ve huzur ortamının göstergeleridir. Bugün çok değerli İşadamımız Halis Bey'in yapmış olduğu yatırımın temel atma törenini yapmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyorum. Bu şekilde yatırımlarını ilçemize yapan tüm işadamlarımıza da teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.