Erciş Belediyesi Aşure Dağıttı

Erciş Kaymakamlığı binası önünde gerçekleşen etkiliğe Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, 108. Topçu Alay Komutanı Albay Kamil Tumba, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, MHP İlçe Başkanı Selahattin Şerbetçi, kamu kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı. İlçe Müftüsü Mehmet Fidail Uyanık tarafından yapılan duanın ardından protokol üyeleri tarafından kazanların başına geçilerek vatandaşlara aşure tatlısı ikram edildi. Vatandaşların hayli ilgi gösterdiği etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu bu günlerin, insanlar arasında dostluk ve kardeşlik ortamları oluşturulması için birer fırsat olarak bilinmesi gerektiğini belirterek , ‘’ Hicri Muharrem ayındayız. Rabbimiz Muharrem ayını mübarek eylesin. Ülkemize, Erciş’imize, İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ dedi.