Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Erciş Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde yürütülen bordürlü kilitli parke taşı yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Erciş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sahilkent Mahallesi, Kocapınar Mahallesi, Kışla Mahallesi, Vanyolu Mahallesi Çiçek Sokak, Salihiye Mahallesi, Bayazıt Mahallesi’nde yapılan çalışmalarda toplamda 200 bin metrekare kilitli parke taşı, bordür ve oluk taşı çalışması yapıldı.
Ekipler, Ulupamir Mahallesi, Kadirasker Mahallesi, Çınarlı Mahallesi, Çelebibağı Mahallesi, Haydarbey Mahallesi, Aşağı Işıklı Mahallesi ve birçok noktada toplamda 70 bin metrekare kilitli parke taşı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarda ayrıca daha önce hiç kilitli parke taşı uygulanmayan birçok sokağa da kilitli parke taşı döşendi. Bu çalışmalar sayesinde mahallelerde yeni açılan veya daha önce kilitli parke taşı bulunmayan birçok sokak tozdan ve çamurdan kurtularak, daha modern bir kimliğe kavuştu.