ERCİŞ’E BİR PARK DAHA KAZANDIRDIK

"Yeşil Bir Erciş Yaşanabilir Bir Kent" sloganıyla yola çıktığımız hizmet anlayışımızda ilçemize yepyeni bir park daha kazandırdık. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sahilkent Mahallesine boş ve kayalık alanda yapımına başladığımız park son aşamasına geldi. Parkımıza ait çimlendirme ve ağaçlandırma işlemleri devam etmektedir.
Erciş sınırlarımız içinde bulunan yeşil alanlar başta olmak üzere halkımızı sağlıklı bir çevrede yaşatmak, bölgemiz içinde yaşayan tüm çocuklarımız için parklar yapmış bulunmaktayız. Çocuklarımızın sağlıklı bir biçimde kaza ve tehlikelerden uzak, çağdaş ve modern çocuk parklarına ihtiyaç duyduklarından dolayı, bizde belediyemiz sınırları içinde bulunan yeşil ve boş alanları değerlendirerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı daha sağlıklı yaşamasına zemin hazırlamış bulunmaktayız. Yapılan bu çalışmalar sayesinde ilçemizin dört bir yanında hem çocuklarımızın hem de ailelerin hoş vakit geçirebilecekleri alanları ortaya çıkarmaktayız.