İLÇEMİZDE EĞİTİM TOPLANTISI YAPILDI

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu başkanlığında toplanan Milli Eğitim Danışma Kurulu’nda ilçemizdeki eğitim ve öğretim ile ilgili çalışmalar görüşüldü.

Kaymakam Ferhat Kurtoğlu Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili yanı sıra İlçe Garnizon Komutanı Albay Kamil Tumba, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, ilçemizdeki kurum amirleri, muhtarlar, okul idarecileri ile okul aile birliği başkanları katıldı. Toplantı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek'in açılış konuşması ile başladı. Toplantıda yaptığı konuşmada ilçemizdeki eğitim-öğretim faaliyetlerini büyük bir titizlikle takip ettiğini belirten Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, öğrenci başarı durumları, okul çevrelerindeki eğitim güvenliği, taşımalı eğitim, devam-devamsızlık durumları, okur-yazarlık kursları gibi eğitime yönelik konuları önemsediğini bu konularda çalışmalara büyük bir özveri ile devam edileceğini vurguladı.
Katılımcıların da söz alarak eğitim ile alakalı duygu ve düşüncelerini ifade etmelerinin ardından toplantı sona erdi.