BİR OKUL DAHA SİNEMAYLA TANIŞTI

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü işbirliğiyle Hayallerini Gerçekleştirelim Projesi kapsamında başlatılan sinema günlerinde bu hafta Keklikova İlkokulu öğrencileri misafir edildi. Etkinliğe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili'miz Nuri Mehmetbeyoğlu katıldı. Etkinlikte konuşan Mehmetbeyoğlu, çocukların aydınlık yarınlarımızın güvencesi olduğunu bu nedenle onlara değer verdiklerini kaydetti. Yapılan mısır ve meyve suyu ikramının ardından Kaymakamımız çocuklarla sinema filmini izledi. Etkinliğin ardından öğrenciler ilk kez sinemaya geldiklerini belirterek bu imkanı sağlayan Erciş Belediye Başkan Vekili'miz Nuri Mehmetbeyoğlu'na teşekkür ettiler.