İLÇEMİZDE 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenlendi.
İlk olarak ilçemiz Şehit Polis Halil Hamuryen Kız İmam-Hatip Anadolu Lisesinde Erciş Özel Eğitim İlk ve Ortaokulu ile Mesleki Eğitim Okulu tarafından program düzenlendi. Programa Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Nuri Mehmetbeyoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Albay Kamil Tumba, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan ile ilçemizdeki kurum amirleri ve davetliler katıldı. Burada engelliler tarafından hazırlanan etkinliklerin sunumunun ardından Erciş Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçemizdeki engellilere giyim yardımı yapıldı. Programa katılan Kaymakamımız, engelli vatandaşlarımıza giyim malzemeleri hediye etti. Son olarak gün kapsamında Erciş Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından Kaymakamımıza makamında ziyaret gerçekleştirildi.