AİLE DESTEK MERKEZLERİMİZE YOĞUN İLGİ

İlçemizde muhtelif mahallelerde bulunan aile destek merkezlerimiz bayanlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Kaymakamlığımız bünyesinde bayanlara yönelik olarak hizmet veren aile destek merkezlerimizde birçok etkinliğin yanı sıra bilgilendirici ve eğitici kurslar da veriliyor. Bayanlar tarafından yoğun ilgi gören merkezleri ziyaret eden Kaymakamımız, kurs ve etkinlikleri inceleyerek bilgiler alıyor.

Son olarak ilçemiz Sahilkent Aile Destek Merkezini eşi Sayın Gülay Mehmetbeyoğlu ile birlikte ziyaret eden Kaymakamımız, sınıfları tek tek gezerek kurs ve etkinlikleri yerinde inceledi. Kursiyer bayanlarla bir süre sohbet eden Kaymakamımız, onuruna verilen kahvaltı programına da katıldıktan sonra Sahilkent Aile Destek Merkezinden ayrıldı.