İLÇEMİZDE ROL MODEL BULUŞMALARI PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Erciş Belediyesi işbirliğiyle rol model buluşmaları programı gerçekleştirildi. Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce başlatılan proje kapsamında farklı mesleklerden beş kadın katılımcı öğrencilerle buluştu. Erciş Kaymakamlığı Ferhat Kurtoğlu Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleşen programda kadın katılımcılar öğrencilerle mesleki deneyimlerini paylaştı ve hayatlarından kesitler sundu. Erken yaşta evliliğin de ele alındığı programda kadınların hayatlarını doğru yönlendirmelerinin önemine değinildi. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, Şube Müdürü Kurbani Özdaş, Sosyal Hizmetler Müdürü Sinan Zortul, Erciş Belediyesi Özel Kalem, Aile Kadın Hizmetleri birim müdürleri ve ilçemizdeki çeşitli liselerde eğitim gören kız öğrenciler katıldı.