"ÖNCELİK HAYATIN ÖNCELİK YAYANIN"

İçişleri Bakanlığı tarafından, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımının yaygınlaştırılması amacı ile “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla ilçemizde etkinlikler gerçekleştirildi.

12:00-13:30 saatleri arasında tüm Türkiye ile birlikte ilçemizde de gerçekleştirilen etkinliklere vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Özellikle okul girişleri gibi yaya geçitlerinin yoğun bir şekilde kullanıldığı bölgelerde trafik polislerinin gözetiminde düzenlenen etkinliklerde sürücüler de bilgilendirildi. Kaymakamlık önünde düzenlenen etkinliğe ise Kaymakamımız Nuri Mehmetbeyoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Albay kamil Tumba, Erciş Emniyet Müdürü Can Candaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Acar ile vatandaşlarımız katıldı. Etkinlikte “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla yaya geçidinden geçiş yapan Kaymakamımız, sürücülere bilgilendirici broşürler de dağıttı.