ERCİŞ'TE İŞYERİ AÇILIŞI

Erciş Belediye Eş Başkanı Yıldız Çetin, Erkan Kalkan isimli işyerinin açılışını gerçekleştirdi.

Erciş Belediye Eş Başkanı Yıldız Çetin, ilçede yeni açılan Erkan Kalkan isimli Gümüş ve Saat mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Kentsel Dönüşüm alanı Ticaret Merkezinde bulunan Erkan Kalkan isimli işyerinin açılışına Erciş Belediyesi Eş Başkanı Yıldız Çetin, HDP Erciş ilçe Eş Başkanları Şakir Asıl, Hücret Kandemir, DBP ilçe Eş Başkanı Onur Karaca ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda kurum temsilcisi ve yurttaş katıldı.

İşyerinin açılış kurdelesini kesen Çetin, “ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, Ekonominin kötüye gittiği bir dönemde bu tür işyerlerinin açılmasının önemli olduğunu ifade ederek İş yerinin esnaf kardeşimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Çetin, daha sonra beraberindeki misafirlerle birlikte iş yerini gezdi.

İş yeri sahibi Erkan Kalkan ise, katılımcılara teşekkür ederek, “İlçemize hayırlı olmasını diliyoruz. Kaliteli ürünler ile halkımızın hizmetinde olacağız. Gelen herkesten Allah razı olsun” dedi.