YILDIZ ÇETİN HALKLA BİR ARAYA GELDİ

Erciş Belediyesi Eşbaşkanı Yıldız Çetin Yeşilova Mahallesinde halkla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Erciş Belediyesi Eşbaşkanı Yıldız Çetin, beraberindeki meclis üyeleri ve teknik çalışanlarla birlikte Yeşilova mahallesinde düzenlenen halk toplantısında yurttaşlarla bir araya geldi.

Burada konuşan Erciş Belediyesi Eş Başkanı Yıldız Çetin, “HDP’li belediyelerin halk esaslı yürüttükleri çalışmaların her zaman vatandaşlardan büyük bir takdir gördüğünü söyledi. Çetin, ‘kendimizi de kentimizi de biz yöneteceğiz’ şiarıyla biz yola çıktık seçim öncesinde sizlerle bir çok toplantıda bir araya geldik, sorun ve sıkıntılarınızı dinledik, notlarımızı aldık nihayetinde seçimlerden galip ayrılarak karşınıza bu defa iradenizi teslim ettiğiniz seçilmişler olarak geldik. Seçim öncesinde not almış olduğumuz tüm sorun ve sıkıntılarınızı belediyemizin inkanları doğrultusunda kısa bir süre içerisinde çözeceğimizin sözünü burda size veriyoruz” dedi.

“Halkımızla birlikte yöneteceğiz”

Çetin; tüm mahallelerimizde düzenli olarak halk toplantıları gerçekleştireceğiz mahallelinin kendi mahallesinde öncelikli olarak yapılmasını istedikleri hizmetleri teknik çalışanlarımızla yerinde inceleyerek sağlıklı ve kalıcı çalışmalar yürüteceğiz bunu yaparken de halk belediyeciliği esasını harfi harfine uygulayıp halkımızıda bu çalışmalara katacağız dedi.