Aydınlatma Çalışmalarımız Devam Ediyor

Erciş Belediyesi Kavşaklarda dekoratif aydınlatma çalışması başlattı

Erciş Belediyesi tarafından ilçe merkezinde bulunan kavşaklarda, dekoratif aydınlatma çalışması başlatıldı.

Erciş Belediyesi Kentsel dönüşüm proje alanı çevresinde tamamlanan altyapı ve asvaltlama çalışmalarının ardından üst yapı ve görselliğede önem vererek ilçenin farklı bir görünüme kavuşması için çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kavşaklarda oluşturulacak olan üç boyutlu dekoratif aydınlatma çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Eş Başkanı Yıldız Çetin “ Merkezi ana yollarımızın üzerinde bulunan kavşaklarda üç boyutlu dekoratif aydınlatma çalışması başlattık. Kışla caddesi ve Çınarlı caddesini bir birine bağlayan kavşağa ilk dekoratif aydınlatmamızın kurulumunu gerçekleştirdik ve ilk günden itibaren vatandaşlarımızın göz zevkine hitap eden bu çalışmamızın olumlu yönde tepkilerini almaya başladık” dedi.

Zeylan caddesi ve Yeşilova mahallesinde yeni kavşaklar oluşturup buralarada dekoratif aydınlatma çalışması yapacaklarını vurgulayan Eş Başkan Çetin, "İlçede görsel kaliteyi artırmak için 2 farklı noktada daha kavşak çalışması yapılacağını ifade etti.