Erciş Belediyesi Eş Başkanı Yıldız Çetin, Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine iade-i ziyarette bulundu

Erciş Belediyesi Eş Başkanı Yıldız Çetin, ilk ziyaretini Erciş Ticaret ve Sanayi odası'na yaptı. Ticaret Odası Başkanı İzzet Yağar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Çetin, İlçede sanayileşme ve ticaretin daha da ileriyi taşınması için tüm Oda ve STK’larla birlikte belediye olarak ortak bir çalışma yürüterek alınacak olan kararlara katkı ve destek sunacaklarını ifade etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Yağar ise yeni dönemde ilçenin geleceği adına katkı sunacak olan tüm kesimlerle birlikte hareket ederek sorunların çözüme kavuşması için oda olarak destek sunacaklarını dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret Odası Başkanı İzzet Yağar Eş Başkan Yıldız Çetin ve beraberindeki Belediye meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.