Temizlik Kampanyamız Devam Ediyor

Erciş Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün başlatmış olduğu Temizlik Kampanyası Çelebibağı Mahallesinde devam etti.

Erciş Belediyesinin ilçe geneli mahallelerde başlatmış olduğu temizlik çalışması Çelebibağı Mahallesi’nde devam etti. Belediye Meclis Üyeleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerinin katıldığı kampanya Çelebibağı Mahallesinin bütün sokaklarında devam edecek. Kampanyaya katılan Belediye Meclis üyesi Bayram Çiçek, amaçlarının Erciş’te çöp sorununu ortadan kaldırmak ve daha temiz bir çevre oluşturmak olduğunu söyledi. Çiçek, çalışmaların bugüne kadar ilçenin her noktasında devam ettiği gibi bundan sonra da devam edeceğini söyleyerek, kampanyaya katılan bütün işçileri canla başla çalışmalarından dolayı teşekkür etti.