Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, Erciş’te muhtarlarla bir araya geldi.

Erciş’te mahalle muhtarıyla bir araya gelen Avcı, Büyükşehir Belediyesi ve Erciş Belediyesinin kapılarının her zaman muhtarlara açık olduğunu söyledi.

Erciş Belediyesi Konferans toplantı salonunda düzenlenen muhtarlar toplantısına Erciş Belediye Eşbaşkanı Yıldız Çetin, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Şenkaya, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Abdullah Kıran, Ulaşım Daire Başkanı Kemal Altın, Fen İşleri Daire Başkanı Çetin Çiftçi, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Firoz Özdemir, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Sabahattin Keser, İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Zeynettin Yıldız, İtfaiye Daire Başkanı Sıtkı Çelik, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Eşref Güçlü, VASKİ Su İşletmesi Daire Başkanı Yunus Durak, şube müdürleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Yaklaşık 3 saat süren muhtarlar toplantısında Eşbaşkan Avcı, not edilen sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi.

Muhtarların aktardığı sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Eşbaşkan Avcı, “Yolumuz uzun, yapacağımız işler çok. Bugün Erciş’te muhtarlarımızla bir araya geldik. Bütün muhtarların sorun ve sıkıntılarını tek tek not ettik. Bu sorun ve sıkıntıları gidermek için elimizden geleni yapacağız ve sorunlarla ben kendim ilgileneceğim. Bize oy vermiş ya da vermemiş herkese eşit bir şekilde hizmet edeceğiz. Bu eşitsizliği de ortadan kaldırmak için çalışmalar yapacağız. Biz çalışırken siz muhtarlardan da bize yardımcı olmanızı bekliyoruz. Özelikle kırsal mahalle muhtarlarımıza bu konuda çok iş düşüyor. Mahalle sakinlerine yeni hizmetler, yeni yollar, yeni sulama kanalları yapmak için bizimle yan yana çalışmanız gerekli” dedi.