Zabıta ekipleri kendi tesislerini de denetliyor

Erciş Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne Bağlı Gıda Mühendisi ve Zabıta  Ekibi ile ilçe Sınırları İçindeki İşletmelere yönelik denetimler yapıldı. 48 adet Toplu tüketim (Lokanta,kantin,kafeterya vb) işletmelere yönelik Halkımızın temiz ve hijyenik gıda tüketebilmesi için gıda denetim ekibimiz çalışmalarına hız kesmeden devam ederek halkımızın hizmetinde olacaktır.Kontrollerimizi yalnızca özel sektörde faaliyet gösteren firmalara düzenlemiyoruz. Belediyemiz tarafından kiralama yöntemi ile tahsis edilen yerleri ve belediyemizce işletilen yerleri de denetliyoruz. Denetimlerimiz de hijyen, kalite,ön plana çıkıyor.Kent genelinde faaliyet gösteren ve belediyemiz tarafından kiralanan yerlerin iş yeri ruhsatı, fiyat etiketi, fiyat listesi ve son kullanma tarihlerine yönelik yasa ve yönetmelikler doğrultusunda düzenli olarak denetimler gerçekleştiriyoruz.