ERCİŞ’TE BİR CADDE ‘PRESTİJ’ KAZANIYOR

Erciş Belediyesi, Erciş’in cadde ve sokaklarına estetik bir görünüm kazandırmaya devam ediyor. Sokak tasarımı projesi kapsamında Erciş Belediyesi’ne bağlı ekipler, 401. Ağaç meydanı Caddesi’ne de prestijli bir cadde kazandırmak için çalışmalara başladı.

Erciş’te var olan harabe caddelere yeni özellikli caddeler eklemek için yoğun bir çalışma sergileyen Erciş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 401. Ağaç meydanı Caddesi’ne prestij kazandırmak için kolları sıvadı.

Çalışmalar kapsamında, 401. Ağaç meydanı Caddesi’ne,  bordür, parke, karo, ışıklandırma ve görme engelli taşları döşenecek yolda kumlamalı granit oluk kullanılarak caddeye estetik bir görünüm kazandırılacak. Kısa sürede bitirilmesi hedeflenen çalışmalar tamamlandığında, cadde Erciş’in en prestijli caddeleri arasında yer alacak. Yayalar ve görme engelli vatandaşlar caddeyi büyük bir keyifle ve rahatlıkla kullanabilecekler. Çalışmalarımızı program dahilinde bir çok caddemize uygulanacaktır.