Vali Bilmez'den Belediyemize Ziyaret

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sayın Mehmet Emin Bilmez, ilçemizi ziyaret etti.

İlk olarak Erciş Belediyesi’ne geçen Sayın Bilmez burada Erciş Belediyesi Başkan Vekilimiz Nuri Mehmetbeyoğlu tarafından karşılandı. Daha sonra Başkan Vekilimiz Mehmetbeyoğlu’ndan Belediyemiz hakkında bilgiler alan Sayın Bilmez, buradaki ziyaretinin ardından Akçagedik Mahallemize geçti. Geçtiğimiz gün geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi personeli Habip Polatcan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Sayın Bilmez daha sonra ilçemizden ayrıldı.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sayın Mehmet Emin Bilmez’in ziyaretinde Edremit Kaymakamı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhammet Fuat Türkman da hazır bulundu.