Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Halkla İç İçe

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Nuri MEHMETBEYOĞLU, halkla daha fazla iç içe olmak, talep ve önerilerini birebir ilişkilerle dinlemek amacıyla otobüsle yolculuk yaparak, vatandaşlarla samimi sohbetler yaptı.

“MEHMETBEYOĞLU BAŞKANIMIZIN ÖRNEK UYGULAMASINI TAKDİR EDİYORUZ”

Vatandaşların sorunlarını dinleyip taleplerini not alan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri MEHMETBEYOĞLU karşısında gören vatandaşlar da hem şaşırdıklarını hem de örnek çalışma için memnun olduklarını söylediler.

Vatandaşlarla her zaman iç içe olduklarını ifade eden Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri MEHMETBEYOĞLU, “Bizler hayatın her anında toplumun tüm kesimleriyle bir arada olmayı, sohbet etmeye önem vermekteyiz. Bugün de farklı bir uygulama yaparak otobüsle şehir merkezine kadar yolculuk yaparak her yaştan vatandaşımızın talep ve isteklerini dinledik. Vatandaşlarımızın gösterdiği yakınlık, ilgi ve alaka bizim için tarif edilemez bir mutluluktur. Bizler gelecek nesillere modern ve yaşam standardı yüksek bir Erciş emanet etmek adına hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. dedi.

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri MEHMETBEYOĞLU, otobüsle seyahat programlarına aralıksız devam edeceklerini, farklı güzergâhlarda ki otobüslerle yolculuk yaparak vatandaşların taleplerini dinlemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.