ERCİŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZ (HOŞ GELDİN BEBEK) PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

Belediye Başkanlığımız, Sosyal Belediyecilik anlayışı ile farklı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Belediyemiz proje çalışmaları arasında yer alan ve Erciş'te ilk kez hayata geçirilen “Hoş geldin Bebek” projesi kapsamında  Erciş Şehit Rıdvan ÇEVİK Devlet Hastanesi bünyesinde yeni doğan bebekler hediyelerle karşılandı.

İlçemizde yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak ve bütçelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen çalışmalarda vatandaşlarımıza Erciş Belediye Başkanlığımız tarafından “Hoş geldin Bebek" hediyesi takdim edildi. Yeni doğan bebekler Belediyemiz tarafından hediyelerle karşılanırken, proje kapsamında hediye paketleri hazırlanarak bire bir ilçe hastanemizde ziyaretler geçekleştirildi.İçerisinde bebek ürünlerinin yer aldığı hediye seti, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Nuri MEHMETBEYOĞLU ve beraberindekiler tarafından hastanede bulunan ailelere ziyaret gerçekleştirilerek teslim edildi.

Hayata geçirilen proje ile ilgili bilgi veren, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Nuri MEHMETBEYOĞLU  “Bebeklerimiz, ailemizin göz bebeği, hayatımızın merkezidir. Bu mutlu günlerinde vatandaşlarımızın yanlarında olmak, mutluluklarına ortak olmak ve ufak da olsa bir hediye takdiminde bulunmak istedik. İlçemizde dünyaya gelen bebeklerimizin ilk günlerinde ihtiyaçlarını karşılayacak hediye setimizi anne babalarımıza hediye ediyoruz. Hayatın her alanında vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Hayırlı olsun dileklerimizle birlikte bebeklerimizin vatanımıza, milletimize hayırlı birer birey olmalarını temenni ediyoruz” dedi.

Hayata geçirilen projeden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlarımız ise, " Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Nuri MEHMETBEYOĞLU'na ve emeği geçenlere bizlerin mutluluklarına ortak oldukları ve hediye paketleri takdiminde bulundukları için teşekkür ediyoruz” dediler.